Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az eladásra, vagy bérbeadásra való felkészítés ma már nem lehetőség, hanem KÖTELEZŐ a sikeres eladás érdekében! 

A hétvégén az épülő ParkWest2 Társasház bejárásán jártunk. A megbízónk rutinos ingatlanbefektető, a korábbi lakásainál már bizonyított a Home Staging hatékonysága, nem is volt kérdés, hogy ebben a projektben is csak felkészített lakást kíván a piacra tenni, mert a lehető legmagasabb profitot szeretné realizálni. A XIII.kerületi társasházban 7 db lakást készítünk majd fel részben értékesítésre, részben bérbeadásra a Home Staging módszerével.

Ügyfelünkkel együtt dolgoztunk a burkolatok, belső ajtók kiválasztásán is. A válogatás során a leendő vevők és bérlők szempontjait vettük figyelembe, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük majd a vásárlás során. A világos, fényes, letisztult enteriőr megalkotása lesz a cél, ehhez választottunk hideg és melegburkolatokat, valamint belső ajtókat is.

A héten a fejlesztő által biztosított konyatervezés és konyhabútor rendelés következett. Ebben a folyamatban is rendelkezésre álló terek maximális és praktikus kihasználása volt a fő szempont. Magasfényű fehér és beige színű bútorokat választottunk. 

Most, hogy megvoltak az épülő lakásokról az első benyomások, elkezdődik a célcsoportok szerinti enteriőr tervezés, hogy a lakások őszi átadását követően, azonnal eltudjuk kezdeni a felkészítést.

Jövünk és mutatjuk majd a terveket! 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük