A Home Staging a milliókat érő ingatlanfelkészítés módszere. Az ingatlan értékének 1–5%-a a felkészítés költsége, aminek eredménye, hogy a lakások 10–30%-kal magasabb áron kelnek el, mint versenytársaik!

A Home Staging nem csupán egy kis rendrakás, egy kis takarítás és némi „bútortologatás”. Arányokat, légiességet, funkciókat, a közízlésnek megfelelő tereket alkotunk ahhoz, hogy megfelelő hatást érjünk el. A Home Staging szakember egy semleges, letisztult, legtöbb érdeklődő számára vonzó enteriőrt varázsol. A lakás használhatóságát, a térben rejlő lehetőségeket kívánja megmutatni a vevők számára. A cél, hogy aki belép az ne is akarjon elmenni, úgy érezze, hazaért.

Üdvözöllek a HELLO HOME STAGING oldalán! Akár ingatlanfejlesztőként, kisbefektetőként , vagy ingatlan-tulajdonosként találkozunk majd veled, biztos vagyok benne, hogy milliókat érő javaslatokkal tudjuk majd segíteni az ingatlan eladásodat.

A Home Staging szemlélettel és „színpadra állított” ingatlanokkal először 1997-ben találkoztam az USA-ban, ahol közel egy hónapon át lakásokat és házakat néztünk és ahol kivétel nélkül profi szakemberekkel találkoztam. A tulajdonosok 100%-a ingatlanos és home stager szakemberrel dolgozott, és magával ragadott az a fajta professzionális munka, ahogyan az ingatlan-ügynökök „piacra tették” és képviselték az eladó ingatlanokat. Kizárólag home stagingelt lakásokban jártunk. Mindenhol kávé és friss fahéjas sütemény illata fogadott minket. Minden esetben megvolt az a fajta „wow” ügyfélélmény. Az élmény – amit minden ingatlan vásárló keres – olyan erősen hatott rám, hogy ott és akkor eldőlt, ezt az élményt szeretném adni az én ügyfeleimnek is.

A magyar valóság ma még talán messze van ettől, az én vízióm azonban immár 26. éve nem változott: Célom, hogy olyan minőségben kerüljenek piacra az eladásra szánt lakások, amivel maximális eladási árat lehet elérni a legrövidebb idő alatt, élményt és valódi, sokmilliós értéket adva a vevőknek.

Home Stager és Ingatlanszakértő csapatommal készen állunk arra, hogy a megváltozott piacon is a mi ügyfeleink kössék a legjobb win-win ingatlanüzleteket.

Üdvözlettel 

Vincze Edit 

Ingatlanszakértő, Home Stager – ügyvezető igazgató

Legsikeresebb munkáink

Irodaház staging Budapest

Potenti tincidunt arcu euismod curabitur iaculis ut aliquet facilisis pharetra, pharetra dolor scelerisque.

Lorem Ipsum
Irodák

Ipsum amet ultrices suscipces suscipces suscipit eget tortor, tincidunt urna, mattis aliquam duis eget luctus.

Dolor et simet

Non faucibus tincidunt commodo est arcu ipsum augue ipsum at vitae, nunc purus erat sem leo fames facilisis.

Előtte / Utána

Massa urna magnis dignissim id euismod porttitor vitae etiam viverra nunc at adipiscing sit morbi aliquet mauris porttitor nisi, senectus pharetra ac porttitor orci.

Lorem Irodaház

Potenti tincidunt arcu euismod amet ac curabitur iaculis in ut aliquet.

Ipsum Korean Restaurant

Tristique in ornare lectus facilisis diam libero, eros sit scelerisque pulvinar dui.

Irodacenter House

Iaculis morbi id maecenas mi amet, mi ut dolor aenean id justo.

Home Staging 03

Diam lacus nunc est commodo nunc, velit et amet eu vitae sem.

Apartement

Adipiscing eget in sit lectus sem euismod ut consequat suspendisse ut tristique.

Lakásétterem

Aliquet ut vel faucibus gravida tellus non ipsum ullamcorper adipiscing felis.

ELŐTTE UTÁNA

Legfrissebb videóink

A sikeres ingatlaneladás alapja, a vevői igényekre szabott felkészítés!

Hello Home Staging - TRENDMÁNIA 2023

Videó lejátszása

Hírlevél