Ingatlantulajdonosoknak, akik

  • 100%-ig elköteleződtek abban, hogy el akarják adni a lakásukat,
  • érzelmileg elengedték már, vagy el tudják engedni az ingatlant a felkészítés során,
  • a felkészítés és az értékesítés időszakára, el tudnak költözni a lakásból, vagy ha benne élnek, tudnak hasonlóan élni, mint ha egy vendégházban élnének, személyes tárgyak sokaságától mentesen,
  • tudnak, akarnak időt és pénzt áldozni arra, hogy a legmagasabb árat megadja a vevő a lakásukért,
  • tudnak gyors döntést hozni, ha néhány héten belül megérkezik a vevő a lakásra,
  • szükség esetén, rendelkezésre áll elegendő forrás a részleges, vagy teljes felújításra,
  • akik a maximális profitot akarják kihozni a befektetésükből.

Új lakásba fektetőknek

Az új lakások esetében már a „tervező asztalról” történő vásárlás és a birtokbavétel utáni értékesítési ár között is szép profit realizálható, azonban ez még bőven fokozható. Az egyik kedvenc befektetési lakástípus, a 40m2 körüli, nappali  + 1 hálószobás lakások, ezek felkészítése, alap műszaki tartalomtól függően, gépesített konyhával 4 – 6 millió forint között megvalósítható. A tapasztalatok szerint a felkészítés költsége általában 2,5x szorzóval térül meg.

Ingatlanfejlesztőknek

Mintalakások esetében általában lakberendezőt kérnek fel a fejlesztők a berendezésre. A desing többször vagy a fejlesztő, vagy a lakberendező ízlését tükrözi és csak ritkán a szélesebb közízlésnek megfelelő. Általában nem is a minimummal az optimumra törekszik a lakberendező, így költségesebb is, mint a HOME STAGING. Gyakran nem is térül meg egy komolyabb belsőépítész által létrehozott lakásenteriőr.

Az értékesítés végére maradt lakások esetében a HOME STAGING támogatja a gyors, alkumentes és maximális áron történő értékesítést. A felkészítés akár egy kedvezőtlenebb adottságú lakásból is kihozza a legtöbbet.